Семінар для спортсменів - 12.01.2013
- MOTOR
- Ім'я: Seruy
- Контактна інформація:
Re: Семінар для спортсменів - 12.01.2013
а тепер зовсім нічого не розумію
Якщо порахувати всі заходи клубу за рік - приблизно 20-21 день це 3-4 страхівки по 4 дні, і нехай 8 денних.
Ітого - 4*40=160 грн і 8* 30=240 грн ( я думаю якщо на 4 дні 40 грн то на 1 день не буде коштувати 10 грн) разом 400 грн, а 10Кбабосів чи рубосів - явно кідалово
Якщо порахувати всі заходи клубу за рік - приблизно 20-21 день це 3-4 страхівки по 4 дні, і нехай 8 денних.
Ітого - 4*40=160 грн і 8* 30=240 грн ( я думаю якщо на 4 дні 40 грн то на 1 день не буде коштувати 10 грн) разом 400 грн, а 10Кбабосів чи рубосів - явно кідалово
10 тис - то покриття, тобто виплата страхової у в випадку смерті, а річний платіж 270.
- ОМЕЛЯН
- Ім'я: Ігор
Можу зробити 29 грн.-5 днів, відповідальність страховика 10000.00 грн. За перелом однієї кістки від 500 грн.(в залежності якої). Кого цікавлять деталі по всіх пошкодженнях пишіть, вишлю інформацію в приват.
З.І. "Втрата статевих органів 50% страхової суми, тобто 5000 грн."
Мушкетеру зроби на яйця, він ще мало пацанів настругав
З.І. "Втрата статевих органів 50% страхової суми, тобто 5000 грн."
Мушкетеру зроби на яйця, він ще мало пацанів настругав
Сонця всім!...
А на год можешь сделать?
- ОМЕЛЯН
- Ім'я: Ігор
Можна, автоспорт- річна-1104 грн.
Офісний працівник- річна- 200 грн.
Страхова сума в обох випадках - 10000.00 грн.
Офісний працівник- річна- 200 грн.
Страхова сума в обох випадках - 10000.00 грн.
Сонця всім!...
- Volodymyr
- Засновник Клубу «Львів 4×4»
- Ім'я: Володимир
- Авто: Toyota Land Cruiser 60 (HJ60LG-KW•1982), 33x12.5xR15
- Контактна інформація:
Що потрібно що б отримати ліцензію водія
«ДЛ»: Дійсні для участі у національних та клубних змаганнях, включених у Календарний План автомобільних змагань України (ПАЗ)
Вимоги до водіїв, які претендують на отримання ліцензії групи «ДЛ»:
Вимоги до водіїв, які претендують на отримання ліцензії групи «ДК»:
Перелік необхідних документів та речей для участі
Ліцензія учасника (необхідна якщо для того що б заявити екіпаж та представляти його інтереси)
Учасник — будь-яка юридична чи фізична особа, яка бере участь у будь-якому змаганні і обов'язково є володарем ліцензії учасника ФІА виданої ФАУ
- Звернутись в місцевий осередок (Львів): Євгенія Єженкова +38 (067) 940 43 75, galicia@e-mail.ua або безпосередньо в ФАУ (Київ).
- Заповнити заявку на членство в ФАУ.
- Заповнити заявку на отримання ліцензії водія.
- 2 фото 3х4.
- Оплатити річне членство ФАУ 100 грн. та ліцензію «ДЛ» 100 грн. Ітого 200 грн.
«ДЛ»: Дійсні для участі у національних та клубних змаганнях, включених у Календарний План автомобільних змагань України (ПАЗ)
Вимоги до водіїв, які претендують на отримання ліцензії групи «ДЛ»:
- наявність посвідчення водія категорії «В»;
- водій повинен відповідати медичним критеріям придатності для участі у автомобільних змаганнях (бути володарем чинного Медичного Сертифікату придатності);
- водій повинен надати підтвердження своєї кваліфікації одним з нижченаведених способів:
- мати в минулому ліцензію відповідної категорії, або міжнародну ліцензію аналогічної категорії;
- пройти атестацію щодо знання вимог «Національного Спортивного Кодексу ФАУ» та «Правил чесної гри ФАУ».
Вимоги до водіїв, які претендують на отримання ліцензії групи «ДК»:
- наявність посвідчення водія категорії «В»;
- водій повинен пройти інструктаж стосовно правил змаганьз автомобільного спорту та необхідності дотримання заходів безпеки під час участі у змаганні.
Перелік необхідних документів та речей для участі
- Заповнену заявку на участь у змаганнях.
- Ліцензію водія та членство ФАУ на кожного члену екіпажу.
- Медичні документи (один з двох варіантів)
- Медична довідка для клубних змагань — оформлюється уповноваженою медичною установою про придатність до участі у автомобільних змаганнях
- Медичний сертифікат — бланк видає місцевий осередок на підставі заяви про членство в ФАУ та внесеного відповідного внеску за нього. Медичний сертифікат придатності до занять автомобільним спортом заповнюється лікарсько-фізкультурною установою за місцем проживання водія (м. Львів, вул. Коновальця).
- Страховий поліс від підвищених ризиків на час проведення змагання на кожного члену екіпажу на суму 10 000 грн.
- 2 фото 3х4 — для кожного з учасників для ідентифікаційної карти.
- Справний транспорт засіб що відповідає технічним вимогам (шоломи, аптечка та вогнегасник) тієї залікової групи в котрій ви плануєте взяти участь.
- Захисні шоломи на всіх членів екіпажу (2 особи).
- GPS навігатор, кабель даних.
- Цифровий фотоапарат, додаткові карти пам'яті, зарядний пристрій, кабель даних.
- При наявності лебідки — корозахистна стропа.
- Резервну каністру з пальним.
- На автомобілях всіх залікових груп в обов’язковому порядку з обох боків наносяться написи на крилах або задніх бокових вікнах автомобілів: прізвище, ім’я водіїв, група крові, резус фактор та репродукція державного прапора. Висота шрифту не більше 50 мм для написів на крилах, та не більше 100 мм для написів на вікнах.
- Учасники на квадроциклах в обов’язковому порядку наносять написи на шоломі з висотою шрифту від 15 мм до 50 мм: прізвище, ім’я водія, група крові, резус фактор водія та репродукція державного прапора.
Ліцензія учасника (необхідна якщо для того що б заявити екіпаж та представляти його інтереси)
Учасник — будь-яка юридична чи фізична особа, яка бере участь у будь-якому змаганні і обов'язково є володарем ліцензії учасника ФІА виданої ФАУ
- «УО» - національна індивідуальна (для фізичних осіб, які беруть участь у національних або клубних змаганнях);
- «УК» - клубна командна — (для команд, які беруть участь у клубних змаганнях);
- «УН» - національна командна (для команд, які беруть участь у національних або клубних змаганнях);
[О]=TOYOTA=[О] ランドクルーザー
- Volodymyr
- Ім'я: Володимир
- Авто: Toyota Land Cruiser 60 (HJ60LG-KW•1982), 33x12.5xR15
- Контактна інформація:
В суботу 19.01.2013, по закінченню семінару з медицини можна буде оформити членство ФАУ та ліцензії водіїв, отримати консультацію що до участі у змаганнях, оформлення документів та підготовки техніки.
[О]=TOYOTA=[О] ランドクルーザー
-
- Ім'я: Микола Васильович
Як зробити мені (Тернопіль)?
Гріх сумувати, коли є інші гріхи...
А я тут НСК читаю, и есть у меня вопрос к специалистам - разъясните такой момент:
Собственно, из текста понятно, что соревнования не-под ФАУ будут закрыты для всех, кто приобретет лицензию?Жодне змагання в Україні, яке є або претендує бути частиною Чемпіонату,
Кубку,Трофею (Серії), не визнаної ФАУ не може бути включено до Календарного плану
автомобільних змагань.
Жоден водій, учасник або інший власник ліцензії не може брати участь в
автомобільному змаганні на території України, яке не включено до Календарного плану
автомобільних змагань України та/або Міжнародний спортивний календар ФІА.
- MOTOR
- Ім'я: Seruy
- Контактна інформація:
Так тут стукачів нема, можна ганятиmyshketer писав:
Собственно, из текста понятно, что соревнования не-под ФАУ будут закрыты для всех, кто приобретет лицензию?
Дело не в стукачах, а в том, что я не правильно понял, скорее всего - как-то очень глупо получается...
-
- Ім'я: Роман
Все правильно получается, но пока достаточно лояльное отношение к данному пункту.
Знакомый рассказал, что если ты в одном байкерском клубе состоишь, то с другими клубами кататься нельзя...
- автобат
- Ім'я: Занін Сергійко Миколайкович
- Контактна інформація:
Може вартує створити на форумі десь в легкодоступному місці тему з об"явою і, взагалі, об"явити та провести 2-а суботних або в робочі дні централізовано в місцевому осередку клубу перед першим етапом заходи по реєстрації, вступу До ФАУ. Щоб за ціх два заходи всі могли прийти , спробувати здати ці хренови бумажки і фотки з грошами. Це буде вже не говорильня, від якої запитань і непоняток стає дедалі більше, а конкретна робота, яка дозволить людям або стати членами, або їми не стати.Volodymyr писав:В суботу 19.01.2013, по закінченню семінару з медицини можна буде оформити членство ФАУ та ліцензії водіїв, отримати консультацію що до участі у змаганнях, оформлення документів та підготовки техніки.
Також, потрібно вирішити ипитання з іногородними учасниками. Це, як я розумію можна вирішити електронним шляхом і оплату провести на карточку або рахунок?
Умейте пить, умейте жить и все от жизни брать. Ведь все равно, друзья мои придется помирать
- Katonych
- Ім'я: Дмитрий
- Контактна інформація:
myshketer писав:Дело не в стукачах, а в том, что я не правильно понял, скорее всего - как-то очень глупо получается...
Почему глупо? Как-раз очень выгодно (для ФАУ). Это и было основным камнем преткновения лет 10 назад, когда клуб только появился и было неясно - прогнуться и платить оброк ФАУ/ГАК или идти своим путём.
Всё ты правильно понял, да.
Главная дорога та, по которой едет танк