Або лісочками до Стільська до поселення білохорватів( там їх, до речі 2-а, недавно сам дізнався), або полями до миколаївського карьера ніколи ніхто не пробував? Прикольно. Да мало лі куда ще можна нашими -то машинами...

ничего не холодно ! ехать можно смело ! утром -25 было я тож думал писец будет, а к обеду -12 и солнце , просто сказка !myshketer писав:Холодно... может - перенесем?
Ну в принципе 70-80% я тож поеду, только уже не по трассе кубка, а в другое место.Undefeated писав:Так шо менi одному завтра прийдеться iхати?
Давайте зголошуйтесь хто завтра буде!
Згода, тодi призначте хтось де буде збiр бо я буду бiля компа десь в 23.00, а зараз мушу вiдлучитись.Rulya писав:Да можно хоть в раен Яснецького карьера заехать и от туда в сторону полигона, снег классный на каждом нормальном не езженом подъеме будет веселье.
собраться на 10, 10-30 и до 14,15 кататься , а потом костерок и сосиска до 16-30 ! вот где то так !
Якшо якось так то я +1, давайте домовимось де збір і на котру. Як варіант пропоную біля Ашану на 10 на стоянці надворі. Якшо не підходить - кажіть свої варіанти.Rulya писав:Да можно хоть в раен Яснецького карьера заехать и от туда в сторону полигона, снег классный на каждом нормальном не езженом подъеме будет веселье.
собраться на 10, 10-30 и до 14,15 кататься , а потом костерок и сосиска до 16-30 ! вот где то так !