так. давай тільки без обід.
вася розпочав тему по то як він робить машину. всі остальні учасники бесіди- або запитують його шось по тій машині, або підколюють по тій же темі.
ти ж написав- мало того шо ну зовсім не про його газобеемве, так шей реторично. я не розумію чи то ти шось запитався, чи ти то прото так написав. і якшо просто так- то проведи паралель з тим шо було написано вище, бо я починаю почувати себе реальним тупаком....
ну шо то за постановка така:
привіт усім. ну ніхто мене не знає, окрім ігора. я міша. знайшов такого старого уаза, і продається він та щей за 1200уо. та на це все і на побудову потрібні грошики. а вирішив після покатушочки з ігорем, що потрібна підготовлена машина, краще уаз, ну а ще краще патрольчик. також є в траву вростає, ніхто не їздить, тепер така машина не економна, ну, а для офроуда сам раз. головне рама, чого в ниви нема.
на раму можна вішати все що влізе.
чи то ти хотів навчити васю, шо на раму можна повішати всьо шо влізе? і це головне! і виявляється в ниви нема рами. і взагалі ті машана тепер перестали бути економними. а от раніше- вони їли по 3літри на сотню.
ПС
умка каже , що на тому уазі старому треба міняти все від іномарки
ага. і після того можна буде його сміло викинути. кузов, рама, "ходова", мости(воєнні УАЗовські)- мають бути ПОЛЮБЕ. ну і шо в нас тут получаєть "ВСЕ ВІД ІНОМАРКИ"? мотор? мотор+сідушкі? ХА-ХА.