Кулінарія. Наші рецепти.
Правила форуму
Будь-яка комерційна діяльність тільки в Куплю-продам
Будь-яка комерційна діяльність тільки в Куплю-продам
- s.pal
- Член Клубу «Львів 4×4»
- Повідомлень: 4238
- З нами з: 06 жовтня 2009, 22:23
- Ім'я: Александр
- Авто: Карандаш 2.9TDI, BFG AT КО2-285x75x16, AVM450HP, DWM12000HD, ОМЕ+4"~, Detroit TrueTrac
- Звідки: Львов
- Контактна інформація:
Re: Кулінарія. Наші рецепти.
Христос Воскрес!
Шинка з реберцями.
Строго не судіть десь провтикав і не почистив об`єктив.
http://youtu.be/EzT1uW3PC5M
Шинка з реберцями.
Строго не судіть десь провтикав і не почистив об`єктив.
http://youtu.be/EzT1uW3PC5M
БОРЩ!!!
ROCK FOREVER!
ROCK FOREVER!
Re: Кулінарія. Наші рецепти.
Сочняк! Дуже мені такого мясця на Пасху не вистарчало!
- s.pal
- Член Клубу «Львів 4×4»
- Повідомлень: 4238
- З нами з: 06 жовтня 2009, 22:23
- Ім'я: Александр
- Авто: Карандаш 2.9TDI, BFG AT КО2-285x75x16, AVM450HP, DWM12000HD, ОМЕ+4"~, Detroit TrueTrac
- Звідки: Львов
- Контактна інформація:
Re: Кулінарія. Наші рецепти.
Було мені сьогодні хижо після перебування в мене кібіцув з польщі
В чотири ночі тільки їх відправив, в пів сьомої чомусь включився телевізор на весь голос, а в дев`ятій задзвонив телефон ПАДЛА.
Карочі виспатись мені не дали і стан був нєстоянія.
Полежавши і поканавши з півгодинки прийшла мудра мисля зробити "Закарпатський пініцелін".
Люди добрі робив я це блюдо сам перший раз, але скажу що нічого складного немає навіть з бодуна.
МАМАЛИГА.
2-стакани кукурудзяної крупи(муки)
6-стаканів води
сіль
шпондерок
цибцля
троха олії
ще приправа для других блюд(просто знайшлась під руку)
сметана
бринза(можна на крайняк твердий тертий сир)
Карочі, ставимо воду посолену на вогонь, доводим до кіпіння і всипаємо крупу струйкю, постйно помішувати.
Варимо 30хв.
В цей час нарізаємо цибулю та шпондерок.
Олію на пательню, розігріваемо та кладем шпондер, підсмажуемо і додаєм цибульку.
Для смаку даєм сіль, перець, приправи(хто шо любить)
Досмажили, о дивись і каша готова.
Накладаємо в тарілку, зверху шпондерок з цибулькою.
Бринзу(зачасно подрібнену якщо тверда) і сметану по смаку.
Перемішуємо, дєм пару хвилин постояти, щоб все пропиталось(не бохмось що вистигне,температура тримається довго)
Приступаємо до поїдання смакоти.
Смачного.
Уф! Я виздоровів.
В чотири ночі тільки їх відправив, в пів сьомої чомусь включився телевізор на весь голос, а в дев`ятій задзвонив телефон ПАДЛА.
Карочі виспатись мені не дали і стан був нєстоянія.
Полежавши і поканавши з півгодинки прийшла мудра мисля зробити "Закарпатський пініцелін".
Люди добрі робив я це блюдо сам перший раз, але скажу що нічого складного немає навіть з бодуна.
МАМАЛИГА.
2-стакани кукурудзяної крупи(муки)
6-стаканів води
сіль
шпондерок
цибцля
троха олії
ще приправа для других блюд(просто знайшлась під руку)
сметана
бринза(можна на крайняк твердий тертий сир)
Карочі, ставимо воду посолену на вогонь, доводим до кіпіння і всипаємо крупу струйкю, постйно помішувати.
Варимо 30хв.
В цей час нарізаємо цибулю та шпондерок.
Олію на пательню, розігріваемо та кладем шпондер, підсмажуемо і додаєм цибульку.
Для смаку даєм сіль, перець, приправи(хто шо любить)
Досмажили, о дивись і каша готова.
Накладаємо в тарілку, зверху шпондерок з цибулькою.
Бринзу(зачасно подрібнену якщо тверда) і сметану по смаку.
Перемішуємо, дєм пару хвилин постояти, щоб все пропиталось(не бохмось що вистигне,температура тримається довго)
Приступаємо до поїдання смакоти.
Смачного.
Уф! Я виздоровів.
БОРЩ!!!
ROCK FOREVER!
ROCK FOREVER!
- tad100
- Повідомлень: 1972
- З нами з: 18 березня 2005, 18:29
- Ім'я: Тарас
- Авто: Mitsubishi L200 2007. Isuzu Trooper, 1988
- Звідки: Львів
Re: Кулінарія. Наші рецепти.
Молодець! Певне смачне. Я зранку максимум яєчню в себе можу заштовхати.
Как свищет ветер осенний!
Тогда лишь поймете мои стихи,
Когда заночуете в поле.
МАЦУО БАСЁ из ипонии давно помер.
Тогда лишь поймете мои стихи,
Когда заночуете в поле.
МАЦУО БАСЁ из ипонии давно помер.
- Oleg
- Повідомлень: 354
- З нами з: 22 грудня 2009, 15:56
- Ім'я: Олег
- Авто: jeep cherokee XJ 242 1988
- Звідки: Львів
Re: Кулінарія. Наші рецепти.
Міг би сьогодні на вогні приготувати і всіх пригостити.
А то дома втіхаря хрумкав.
А то дома втіхаря хрумкав.
Из каждой безвыходной ситуации есть два выхода.
- s.pal
- Член Клубу «Львів 4×4»
- Повідомлень: 4238
- З нами з: 06 жовтня 2009, 22:23
- Ім'я: Александр
- Авто: Карандаш 2.9TDI, BFG AT КО2-285x75x16, AVM450HP, DWM12000HD, ОМЕ+4"~, Detroit TrueTrac
- Звідки: Львов
- Контактна інформація:
Re: Кулінарія. Наші рецепти.
Ну что, обещанная Фиш.
http://youtu.be/0tP0Go4uYaM
http://youtu.be/0tP0Go4uYaM
БОРЩ!!!
ROCK FOREVER!
ROCK FOREVER!
- s.pal
- Член Клубу «Львів 4×4»
- Повідомлень: 4238
- З нами з: 06 жовтня 2009, 22:23
- Ім'я: Александр
- Авто: Карандаш 2.9TDI, BFG AT КО2-285x75x16, AVM450HP, DWM12000HD, ОМЕ+4"~, Detroit TrueTrac
- Звідки: Львов
- Контактна інформація:
Re: Кулінарія. Наші рецепти.
Давно никто не обновлял тему.
Сегодня попробовал в тестовом режиме новое для меня блюдо, может кому-то пригодится и понравится.
Все просто до безобразия:
Филе курки-600-800грм.
Яйца -3шт.
Цибуля -1шт.
Сметана (если сметана чуток горчици добавить) или маянез - 3 ложки столовые.
Крохмал -3 ст/л
петрушка пучок
соль перец по вкусу
Филе нарезаем кубиками как на аливьешку, петрушку мелко,цибулю кубиками, складываем в посудину, добавляем крохмал, яйца, сметану или майонез, соль, перец.
Все весело смешиваем и на разогретую сковородку.
Версия пробная: одно куриное филе, цибулька средняя, 2 яйца, 2 ложки муки(постремался дать крохмал), 2 полные ложки майонеза бо в хате сметаны не было, петрушка с морозилки жменька, соль перец и вуаля.
Сегодня попробовал в тестовом режиме новое для меня блюдо, может кому-то пригодится и понравится.
Все просто до безобразия:
Филе курки-600-800грм.
Яйца -3шт.
Цибуля -1шт.
Сметана (если сметана чуток горчици добавить) или маянез - 3 ложки столовые.
Крохмал -3 ст/л
петрушка пучок
соль перец по вкусу
Филе нарезаем кубиками как на аливьешку, петрушку мелко,цибулю кубиками, складываем в посудину, добавляем крохмал, яйца, сметану или майонез, соль, перец.
Все весело смешиваем и на разогретую сковородку.
Версия пробная: одно куриное филе, цибулька средняя, 2 яйца, 2 ложки муки(постремался дать крохмал), 2 полные ложки майонеза бо в хате сметаны не было, петрушка с морозилки жменька, соль перец и вуаля.
БОРЩ!!!
ROCK FOREVER!
ROCK FOREVER!
Re: Кулінарія. Наші рецепти.
Класссні коралі)))
Уроки життя безплатно даються, але дорого обходяться...
- ярко
- Повідомлень: 528
- З нами з: 21 січня 2010, 12:44
- Ім'я: ЯРКО
- Авто: TLC 78 3.0TD KZ-TE BFG AT 33" WARN білий, TLC 78TD KZ-TE BFG AT 33" чорний
- Звідки: ЛЬВІВ
- Контактна інформація:
Re: Кулінарія. Наші рецепти.
знаю тільки, як з оселедця витягнути, засоленого.Толстяк писав:А розкажіть, хто як, чим, видаляє кісточки з мяса риби?
любов керує світом. якщо любов не можна реалізувати - погано тим, хто знаходиться біля Вас...