Кулінарія. Наші рецепти.
Правила форуму
Будь-яка комерційна діяльність тільки в Куплю-продам
Будь-яка комерційна діяльність тільки в Куплю-продам
Re: Кулінарія. Наші рецепти.
Ген очень и очень вкусно и приятно видеть это НО вопрос где ты нашел ссежий лук и петрушку в РАХОВЕ иль есть закорма
Если кинеш рецепт ЧАНАХИ ПО УКРАИНСКИ то буду оч благодарен три раза готовил и каждый раз все по новому и вкусы и отзывы родствеников
ПОМОГИ ась
Если кинеш рецепт ЧАНАХИ ПО УКРАИНСКИ то буду оч благодарен три раза готовил и каждый раз все по новому и вкусы и отзывы родствеников
ПОМОГИ ась
ЖИЗНЬ ДЛЯ ТОГО ЧТОБЫ ЖИТЬ
- Толстяк
- Повідомлень: 1087
- З нами з: 01 липня 2007, 11:18
- Ім'я: Геннадий
- Авто: Nissan, KTM
- Звідки: Карпати, Рахів
- Контактна інформація:
Re: Кулінарія. Наші рецепти.
Гадаю ніхто краще за Ярка про чанахи не розкаже. Грузинська страва прижилася на Україні намертво. Але всі її готують по своєму. Я сам не знаю точного рецепту, як воно повинно ПРАВИЛЬНО готуватися.
067 З12 4З З6
- Volodymyr
- Засновник Клубу «Львів 4×4»
- Повідомлень: 6941
- З нами з: 28 серпня 2002, 16:56
- Ім'я: Володимир
- Авто: Toyota Land Cruiser 60 (HJ60LG-KW•1982), 33x12.5xR15
- Звідки: Ukraine, Lviv
- Контактна інформація:
Re: Кулінарія. Наші рецепти.
А розкажи про свій рецепт. Давно хотів спробувати приготувати. Дякую.
[О]=TOYOTA=[О] ランドクルーザー
- Толстяк
- Повідомлень: 1087
- З нами з: 01 липня 2007, 11:18
- Ім'я: Геннадий
- Авто: Nissan, KTM
- Звідки: Карпати, Рахів
- Контактна інформація:
Re: Кулінарія. Наші рецепти.
Чанахи.
Баранина ріжу досить тонко на пластини товщиною 1 см. Пересипаю спеціями, сіллю і застеляю нею низ глечиків по 150 грам мяса на глечик. Зверху кладу баклажани розрізані уздовж на пластини-язики, натерті пастою з часнику і зелені, скручені рулетиками, між баклажанами розпихую цибулю різану півкільцями. На баклажани кладу молоду стручкову квасолю порізану на 4-5 см куски і моркву кубиками. Зверху катроплю кубиками. Кожен шар десь по 2-2.5 см., і верхній шар - помідори шаром 3-4 см. Закриваю кришечками, кладу у холодну духовку, накручую на 140 градусів, готується 1 год, 30 зв. У готові перед подачею люблю гілочки зеленої кінзи додати.
Баранина ріжу досить тонко на пластини товщиною 1 см. Пересипаю спеціями, сіллю і застеляю нею низ глечиків по 150 грам мяса на глечик. Зверху кладу баклажани розрізані уздовж на пластини-язики, натерті пастою з часнику і зелені, скручені рулетиками, між баклажанами розпихую цибулю різану півкільцями. На баклажани кладу молоду стручкову квасолю порізану на 4-5 см куски і моркву кубиками. Зверху катроплю кубиками. Кожен шар десь по 2-2.5 см., і верхній шар - помідори шаром 3-4 см. Закриваю кришечками, кладу у холодну духовку, накручую на 140 градусів, готується 1 год, 30 зв. У готові перед подачею люблю гілочки зеленої кінзи додати.
067 З12 4З З6
Re: Кулінарія. Наші рецепти.
СПАСИБО ГЕНЧИК за рецепт и визуализацию но с курятиной это похоже на ЧОХАХБИЛИ
ЖИЗНЬ ДЛЯ ТОГО ЧТОБЫ ЖИТЬ
Re: Кулінарія. Наші рецепти.
И еще прозьба если знаеш то подскажи
Фасоль с грибами по украински СПАСИБО
Фасоль с грибами по украински СПАСИБО
ЖИЗНЬ ДЛЯ ТОГО ЧТОБЫ ЖИТЬ
- Volodymyr
- Засновник Клубу «Львів 4×4»
- Повідомлень: 6941
- З нами з: 28 серпня 2002, 16:56
- Ім'я: Володимир
- Авто: Toyota Land Cruiser 60 (HJ60LG-KW•1982), 33x12.5xR15
- Звідки: Ukraine, Lviv
- Контактна інформація:
Re: Кулінарія. Наші рецепти.
Дякую!
Там одна дуже важлива і цікава фраза в самому початку: "Кому не можна жирного м'яса, той робить з курячого".ISLAND писав:СПАСИБО ГЕНЧИК за рецепт и визуализацию но с курятиной это похоже на ЧОХАХБИЛИ
[О]=TOYOTA=[О] ランドクルーザー
- Толстяк
- Повідомлень: 1087
- З нами з: 01 липня 2007, 11:18
- Ім'я: Геннадий
- Авто: Nissan, KTM
- Звідки: Карпати, Рахів
- Контактна інформація:
Re: Кулінарія. Наші рецепти.
Вадім, у нас є така страва! Як раз актуальна у піст, бо пісна. Називається "Лопаткы з грибами". Стручкова фасоля тушкується з часником у малій кількості олії та води. Поруч обсмажуються гриби, вариться кулеша, або картопля в мундирі.
Також готують зернову фасолю, але із сушеними грибами і квашеною капустою. Називають "Фасоляник". Такий собі густий і дуже смачний варіант російських "Щєй".
Я приготую Лопаткы. То не опєчатка, саме ЛопаткЫ. з наголосом на Ы, вимовляють цей звук трохи інакше ніж в українській мові, - дуже твердо і ближче до "У".
Також готують зернову фасолю, але із сушеними грибами і квашеною капустою. Називають "Фасоляник". Такий собі густий і дуже смачний варіант російських "Щєй".
Я приготую Лопаткы. То не опєчатка, саме ЛопаткЫ. з наголосом на Ы, вимовляють цей звук трохи інакше ніж в українській мові, - дуже твердо і ближче до "У".
067 З12 4З З6
- Толстяк
- Повідомлень: 1087
- З нами з: 01 липня 2007, 11:18
- Ім'я: Геннадий
- Авто: Nissan, KTM
- Звідки: Карпати, Рахів
- Контактна інформація:
Re: Кулінарія. Наші рецепти.
На здоров"я. Я вже два місяці не їв баранини, сплю і бачу як шкварчить темна жирна баранина з гілочками чебрецю, кінзи, часником... а в духовці печуться баклажани, перець, помідори...Volodymyr писав:Дякую!
Там одна дуже важлива і цікава фраза в самому початку: "Кому не можна жирного м'яса, той робить з курячого".ISLAND писав:СПАСИБО ГЕНЧИК за рецепт и визуализацию но с курятиной это похоже на ЧОХАХБИЛИ
Смачногоо!
067 З12 4З З6
- Толстяк
- Повідомлень: 1087
- З нами з: 01 липня 2007, 11:18
- Ім'я: Геннадий
- Авто: Nissan, KTM
- Звідки: Карпати, Рахів
- Контактна інформація:
Re: Кулінарія. Наші рецепти.
Вадім, смачного!ISLAND писав:И еще прозьба если знаеш то подскажи
Фасоль с грибами по украински СПАСИБО
Налітай всі, не встидайтеся!
https://www.youtube.com/watch?v=SUv_TT1p5lU
067 З12 4З З6
- ярко
- Повідомлень: 528
- З нами з: 21 січня 2010, 12:44
- Ім'я: ЯРКО
- Авто: TLC 78 3.0TD KZ-TE BFG AT 33" WARN білий, TLC 78TD KZ-TE BFG AT 33" чорний
- Звідки: ЛЬВІВ
- Контактна інформація:
Re: Кулінарія. Наші рецепти.
вибачте, пропустив мимо уваги важливу темуТолстяк писав:Чанахи.
Баранина ріжу досить тонко на пластини товщиною 1 см. Пересипаю спеціями, сіллю і застеляю нею низ глечиків по 150 грам мяса на глечик. Зверху кладу баклажани розрізані уздовж на пластини-язики, натерті пастою з часнику і зелені, скручені рулетиками, між баклажанами розпихую цибулю різану півкільцями. На баклажани кладу молоду стручкову квасолю порізану на 4-5 см куски і моркву кубиками. Зверху катроплю кубиками. Кожен шар десь по 2-2.5 см., і верхній шар - помідори шаром 3-4 см. Закриваю кришечками, кладу у холодну духовку, накручую на 140 градусів, готується 1 год, 30 зв. У готові перед подачею люблю гілочки зеленої кінзи додати.
Генчик, порадився зі "спецами" грузинської кухні,майже все сходиться.Те, що ти додаєш(фасолю,моркву) тільки додає смаку до цієї страви.Взагалі народи Кавказу використовують багато зелені:кінза, петрушка, базилік,салера.Практичний семінар можемо провести вже в цьому році.Чача вже заготовлена.
любов керує світом. якщо любов не можна реалізувати - погано тим, хто знаходиться біля Вас...
- s.pal
- Член Клубу «Львів 4×4»
- Повідомлень: 4238
- З нами з: 06 жовтня 2009, 22:23
- Ім'я: Александр
- Авто: Карандаш 2.9TDI, BFG AT КО2-285x75x16, AVM450HP, DWM12000HD, ОМЕ+4"~, Detroit TrueTrac
- Звідки: Львов
- Контактна інформація:
Re: Кулінарія. Наші рецепти.
Генчик, а як з гіркотою з баклажанів? Ти їх завчасно засолюєш?
Сьогодні замутили чанахи з індичини, людоньки яка то смакота, правда без бакдажанів, все решта так само, але в загальному баняку.
Геник робить склюзиву.
Сьогодні замутили чанахи з індичини, людоньки яка то смакота, правда без бакдажанів, все решта так само, але в загальному баняку.
Геник робить склюзиву.
БОРЩ!!!
ROCK FOREVER!
ROCK FOREVER!